Automatisering & mechatronica

We zetten onze innovatieve oplossingen en speciale machines in als meerwaarde voor de industrie om hun productieprocessen te automatiseren en optimaliseren

Amecha, aangenaam.

De wereld van automatisering, mechatronica, service en procurement is ons thuis. We zijn al sinds 2000 actief in deze dynamische branche. Onze uitdaging: onze innovatieve oplossingen inzetten om de productieprocessen van onze klanten te automatiseren en te optimaliseren.

Over ons

Onze kracht? Onze mensen

De kracht van ons bedrijf? Dat zijn onze engineers. Stuk voor stuk gepassioneerde, oplossingsgerichte specialisten, die de allerlaatste technieken op het gebied van automatisering, mechatronica en robotica inzetten om de oplossingen voor onze klanten te perfectioneren.

We ademen techniek, en we spreken de taal van onze klant. Hoe je dat merkt? Doordat we ieder vraagstuk op het gebied van productieproces-optimalisatie analyseren en er altijd een passende oplossing bij vinden. Dat doen we overigens niet alleen, maar samen met jou als klant. Want onze technische knowhow en jouw specifieke proceskennis zijn dé ingrediënten voor de perfecte innovatieve mechatronische oplossing.

Automatisering en mechatronica voor diverse markten

We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van assemblagemachines en -tools, productiemachines, robotica-toepassingen, researchapparatuur, test- en meetopstellingen en hulpgereedschappen.

Benieuwd naar welk antwoord we op jouw vraag hebben?

Bekijk direct onze Markten en Oplossingen.

 

Markten

Uit welke markt je ook komt: we staan klaar om je te helpen met jouw uitdagingen op het gebied van speciaalmachines. Bekijk hier wat we voor je kunnen betekenen.

Onze oplossingen

Ben je op zoek naar een oplossing voor jouw uitdaging in de speciaalmachinebouw? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk hier onze oplossingen.

Werken bij Amecha

Iedere dag uitdaging en groei.

Dat is werken bij Amecha.

Wil je een verschil maken in een internationale organisatie met een familiair karakter? Dan komen we graag met je in contact. Laat van je horen!

Neem contact op

Wil je meer weten over ons? En wat we voor je kunnen betekenen?

Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen namelijk graag over ons bedrijf (en we zijn nieuwsgierig naar jou).