Vacatures

Wil jij werken in een grote internationale organisatie, die toch lokaal aanvoelt? Amecha is een technische dienstverlener met brede en hoogwaardige kennis en ervaring op het gebied van mechanica, automatisering, software, mechatronica en robotica. De laatste jaren zijn robotica en mechatronica oplossingen sterk in opkomst.  

Heel bewust hebben we gekozen voor een samensmelting van theorie en praktijk: niet alleen ontwerpen onze engineers de meest ideale mechatronische oplossing, ze zijn ook nauw betrokken bij de opbouw, het testen en in bedrijf stellen van de betreffende machine: op deze manier krijgen we voor elkaar dat maakbaarheid en efficiëntie al in het ontwerp “ingebakken” worden. Creativiteit en een bewezen flexibele werkmethode hebben Amecha gestaag doen groeien.

Omdat beweging vooruitgang betekent zijn wij opzoek naar een nieuwe collega! Werken bij Amecha betekent dat je bijdraagt aan prestaties die het leven van alledag gemakkelijker én veiliger maken en die ons voorbereiden op de toekomst. Je wordt lid van de VINCI Energies groep om te delen in ons succes.

Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je vormt een team met je collega’s en bent daarin gelijkwaardig aan elkaar. Je bekijkt zaken kritisch, maar wel met het doel anderen te inspireren en bewegen. In iedere functie en op elk niveau. Vanuit onze eigen en unieke ‘Way of life’ bieden we jou een werkomgeving waarin jij je eigen kansen creëert en waarin je zelf de verantwoordelijkheid draagt. Voor projecten, klanten, collega’s en jezelf.

Word jij onze nieuwe collega?

Mocht er geen passende vacature openstaan maar denk je wel een meerwaarde te zijn voor het Amecha team stuur dan een open sollicitatie via het contactformulier.