Machine Onderdelen

machineparts

Machineonderdelen vormen de bouwstenen van onze industrie. Gezien het cruciale karakter van dergelijke onderdelen in onze eigen projecten hebben we een jarenlange ervaring in het vervaardigen en verwerven van machineonderdelen.

Een belangrijke activiteit voor Amecha is het leveren van machineonderdelen. Uiteraard leveren we reserveonderdelen voor machines die we zelf ontwikkeld en gebouwd hebben. Onze dienstverlening gaat echter ook verder: onze uitgebreide ervaring m.b.t. machineonderdelen, materialen, bewerkingsmanieren en ons netwerk (“wie maakt wat het beste, het goedkoopste en het snelste”) stellen wij open voor onze klanten. Dit loopt uiteen van enkel stuks tot complete pakketten maak- en koopdelen. Al dan niet clean room gereinigd, worden machineonderdelen geleverd aan klanten die bijvoorbeeld machines assembleren in eigen clean-rooms.

Ons bedrijfsbureau in Helmond onderhoudt dagelijks contact met een uitgebreid netwerk van zorgvuldig geselecteerde toeleveranciers. Complexe machineonderdelen, onderdelen met extreem korte levertijden en speciale nabehandelingen worden veelal uitbesteed bij leveranciers in de omgeving van Helmond. Machineonderdelen waar spoed en complexiteit een minder belangrijke rol spelen, besteden we uit in Polen, Tsjechië en Maleisië.

Het grootste voordeel voor onze klanten zit ‘m in de prijs en flexibiliteit: door ons netwerk van leveranciers en zeer gunstige inkoopcondities kan Amecha in de meeste gevallen goedkoper leveren dan wanneer de klant rechtstreeks bij een machinefabriek aanklopt. En ook niet geheel onbelangrijk: wel gewoon binnen de afgesproken levertermijn.

Amecha kan zeer concurrerend machineonderdelen realiseren, met een maximale flexibiliteit in productietechniek en capaciteit:

  • Freesdelen (metaal en kunststof)
  • Draaidelen (metaal en kunststof)
  • Plaatwerk (laseren, zetten, lassen)
  • Constructiewerk (lassen)
  • Geharde onderdelen (slijpen, vonken)
  • Oppervlaktebehandelingen
  • Hardmetaal onderdelen
  • Kunststof beplating

Machineonderdelen: scherpe prijzen en korte levertijden.

Voor elk type machineonderdeel beschikken wij over minstens twee mogelijke leveranciers, waardoor we scherpe levertijden en prijzen kunnen realiseren. Vanwege de grote variëteit in machineonderdelen zijn wij steeds bezig ons netwerk uit te breiden. Assemblage van (sub)samenstellingen behoort tot onze core-business.

Neem contact op voor de mogelijkheden:

Contact